'StilteWerk'           

Meditatie    Stilte    Bezinning    Natuurlijke Therapie

 
 

Kosmische Energieën 2018

 

Aarde en mensheid maken momenteel een belangrijke periode van ingrijpende veranderingen door. Oude manieren van denken, voelen en handelen moeten plaats maken voor een geheel nieuw spiritueel bewustzijn. Een nieuw kosmisch licht gloort aan de horizon.

De geboorte van dit nieuwe spiritueel-kosmische licht heeft grote gevolgen. Ongekende ontwikkelingen en mogelijkheden dienen zich aan. Maar de vele veranderingen gaan ook gepaard met moeilijkheden, spanningen en problemen. Onzekerheid, verwarring, chaos en angst werpen hun schaduwen vooruit. Vertrouwde structuren, ideeën en zienswijzen raken aan het wankelen. Op veel plaatsen in de wereld worstelen mensen met dreiging of onhoudbare situaties

De mensheid staat er echter nooit alleen voor. Ook nu niet. Vanuit kosmische dimensies is veel hulp en leiding beschikbaar voor wie zich daarvoor open stelt. Meesters, Engelen, en Wezens vol Licht bieden liefdevolle ondersteuning aan.

Op deze pagina wordt met enige regelmaat 'informatie' geplaatst afkomstig van deze hogere intelligenties. De informatie wordt overgebracht in de vorm van afbeeldingen voorzien van een aantal woorden en begrippen. De afbeeldingen en begrippen zijn met zorg gekozen en geven de actuele energie weer van een spiritueel wezen, zoals deze door Edwin Valentijn wordt waargenomen.

Laat de afbeeldingen en begrippen in stilte op U inwerken. Stel U vervolgens open voor de spirituele energie van het wezen waarvan de informatie afkomstig is. Mediteer enige tijd en wees ontvankelijk voor leiding en hulp, ongeacht in welke vorm deze zich manifesteert. Volg hierna gedurende de dag aandachtig wat er gebeurt. Dagelijkse herhaling van deze procedure strekt tot aanbeveling.

 

Wilt U per E-mail op de hoogte blijven wanneer een nieuwe bijdrage verschijnt? Meldt U zich dan aan voor de maillijst 'Kosmische Energieën' via deze link.

 

 

 

 

Essassani

Meesters van de Eenheid                                      7 februari 2018


Klasse: E.T. (Extraterrestrial)                              Actuele kleur: Karmozijn-Rood


Kosmische Energieën en Spirituele Werking voor de komende periode :


Groeien - Je openstellen voor een grotere Kosmisch Spirituele Realiteit


 De 'Essassani' zijn een hoogontwikkeld kosmisch ras dat betrokken is bij de grote veranderingen en transitie die de Aarde momenteel doormaakt.

Zij helpen de mensheid om te ontwaken in een nieuw Spiritueel Bewustzijn.

Het paradigma van de 'Essassani' is er één van Liefde, Respect en Vrijheid.


Boeddha van het robijnrode Licht

Meester van de Balans                                         26 januari 2018


Klasse: Kosmisch Meester                                         Actuele kleur: Rood-Paars


Kosmische Energieën en Spirituele Werking voor de komende periode :

 

Stilte   -   Balans   -   Innerlijke rust   -   Harmonie   -  Goddelijke Liefde