StilteWerk

 
 

Kosmische Energieën 2021-2022


Aarde en mensheid maken momenteel een belangrijke periode van ingrijpende veranderingen door. Oude manieren van denken, voelen en handelen moeten plaats maken voor een geheel nieuw spiritueel bewustzijn. Een nieuw kosmisch licht gloort aan de horizon.

De geboorte van dit nieuwe spirituele bewustzijn heeft grote gevolgen. Ongekende ontwikkelingen en mogelijkheden dienen zich aan. Maar de vele veranderingen gaan ook gepaard met moeilijkheden, spanningen en problemen. Onzekerheid, verwarring, chaos en angst werpen hun schaduwen vooruit. Vertrouwde structuren, ideeën en zienswijzen raken aan het wankelen. Op veel plaatsen in de wereld worstelen mensen met dreiging of onhoudbare situaties

De mensheid staat er echter nooit alleen voor. Ook nu niet. Vanuit kosmische dimensies is veel hulp en leiding beschikbaar voor wie zich daarvoor open stelt. Meesters, Engelen, en Wezens vol Licht bieden liefdevolle ondersteuning aan.

Op deze pagina wordt met enige regelmaat 'informatie' geplaatst afkomstig van deze hogere intelligenties. De informatie wordt overgebracht in de vorm van afbeeldingen voorzien van een aantal woorden en begrippen. De afbeeldingen en begrippen zijn met zorg gekozen en geven de actuele energie weer van een spiritueel wezen, zoals deze door Edwin Valentijn wordt waargenomen.

Laat de namen, begrippen, kleuren en afbeeldingen in stilte op U inwerken. Stel U vervolgens open voor de spirituele energie van het wezen waarvan de informatie afkomstig is. Mediteer enige tijd en wees ontvankelijk voor leiding en hulp, ongeacht in welke vorm deze zich manifesteert. Volg hierna gedurende de dag aandachtig wat er gebeurt. Dagelijkse herhaling van deze procedure strekt tot aanbeveling.

 

Wilt U per E-mail op de hoogte blijven wanneer een nieuwe bijdrage verschijnt? Meldt U zich dan aan voor de maillijst 'Kosmische Energieën' via deze link.

    
Shelathi-EL

Engel van het Sterrenbeeld Virgo (Maagd)

06.09.21

Kosmische energieën en spirituele werking voor de komende periode :


Leren

Bewustwording

Geordend zijn

Discipline

Geduld


RaphaEL

 Aartsengel van Genezing

21.06.21

Kosmische energieën en spirituele werking voor de komende periode :


Genezing

Herstel

Conflicten oplossen

Bevrijding


BergKristal

Deva (natuurengel) van de Zuiverheid

02.04.21

Kosmische energieën en spirituele werking voor de komende periode :


Zuivering

Aarding

Balans

Nieuwe vitaliteit

 

SitaEL

Engel van Vrede en Voorspoed

04.03.21

Kosmische energieën en spirituele werking voor de komende periode :

 

Vrede

Harmonie

Voorspoed

Een nieuwe richting vinden

  


 
 
E-mailen
Bellen
Info