StilteWerk

Voeg een mooie tekst, wens of inspirerende gedachte toe aan het gastenboek en deel Uw bericht met andere bezoekers van deze site. Uw persoonlijke bijdrage wordt zeer op prijs gesteld!           

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
J. Libbenga
24-03-21 13:15:38
Waar het volgens mij om gaat: in het hier en nu de Hemel op Aarde brengen. En wel vanuit jouw eigen innerlijke leven als eerste startpunt. Voordat ik Edwin leerde kennen, had ik zelf al iets belangrijks hiervan te pakken. Edwin heeft een bijzondere uitstraling en spreekt met mooie, inspirerende woorden om dat in mij te bekrachtigen. Hij heeft mij gemotiveerd om de stilte dagelijks te oefenen. Door de individuele sessies heb ik weer meer zelfvertrouwen gekregen en ervaar ik troost. Ik ben nu na een jaar van begeleiding gelijkmoediger en kan mijn eerdere paniekaanvallen en psychische 'knopen' beter hanteren. En ik heb meer spiritueel inzicht in de eendrachtig samenwerkende kosmos gekregen !!!

Jorrit
Peter M.
25-10-20 19:09:29
Dank voor de energie en uitleg van de engel Rhamiël. Het heeft mijn blik op de omstandigheden en de wereld veranderd. U doet bijzonder werk meneer Valentijn. Nogmaals dank!

Peter Marinus
F.v.B
22-09-17 21:10:48
Afgelopen zondag de meditatiedag in Leiden bijgewoond. Het was weer een inspirerende en indrukwekkende ervaring. In een mooie groep de stilte zijn werk laten doen!. De lunch was overigens prima verzorgd.
corrie B
19-09-17 17:18:26
De meditatiedag van j.l. was zeer byzonder,
ik kwam onrustig binnen en ging aan het
einde van de dag met een goed gevoel
huiswaards.
Voor herhaling vatbaar.
Laura M
13-04-17 11:35:04
Door omstandigheden een iets verlaat bericht over de ervaring van de meditatie dag in leiden. Een bijzondere dag met momenten van stiltes, mediteren en uitwisseling tot gesprek met een fijn gezelschap. Dit nodigt uit tot meerdere bijeenkomsten.
.
Tonen: 5  10   20

 

 
E-mailen
Bellen
Info