StilteWerk

Over Edwin Valentijn


Tenzij anders vermeld, worden alle initiatieven en bijeenkomsten van 'StilteWerk' geleid door Edwin Valentijn. In Delft begeleidt Edwin mensen d.m.v. individuele meditatie sessies, acupunctuur en geneeskrachtige kruiden.

Edwin Valentijn (Rotterdam 1967) is spiritueel leraar en tevens acupuncturist. Van origine is Edwin fysiotherapeut.

Na het voltooien van de opleiding voor fysiotherapie bij de academie voor fysiotherapie te Rotterdam, volgde Edwin een vierjarige opleiding voor acupunctuur en traditioneel Chinese geneeswijzen bij de stichting 'Nei Tsjing' in Utrecht. In de jaren die volgden had Edwin als acupuncturist een eigen praktijk in Capelle a/d IJssel.

Edwin heeft daarnaast altijd een bijzondere belangstelling gehad voor geneeskrachtige planten en mineralen. Tevens heeft hij veel ervaring opgedaan met de geneeskrachtige werking van edelsteen- en bloesemremedies.

Edwin beoefent reeds vele jaren de stilte en beschikt over een zeer heldere en sensitieve waarneming. In 2007 kwam er een volledige omslag in zijn visie en manier van werken. In het najaar van 2008 is Edwin begonnen om het beoefenen van meditatie en stilte over te dragen aan anderen, waarbij hij steeds de bijzondere eenheid van lichaam, ziel en geest centraal stelt.

Uit de unieke synthese van alle opgedane kennis, ervaringen en inzichten van Edwin, is uiteindelijk 'StilteWerk' ontstaan.

  


 
E-mailen
Bellen
Info