StilteWerk

Over 'StilteWerk' 

 

 

'StilteWerk' is in het najaar van 2008 ontstaan op initiatief van Edwin Valentijn de Hees. 'StilteWerk' ziet het als haar opdracht om mensen door middel van meditatie en natuurlijke vormen van therapie weer in contact te brengen met hun eigen spirituele bron van wijsheid. 

In de huidige moderne en jachtige cultuur zijn zaken als innerlijke rust, stilte en afstemming op subtielere lagen van het bewustzijn een schaars goed aan het worden. Veel problemen waarmee mensen tegenwoordig worstelen ontstaan doordat men het contact verliest met de eigen intuïtieve bron van waarheid en kennis. 

Door de  enorme toename van allerlei  prikkels en  een overweldigende hoeveelheid tegenstrijdige informatie die momenteel via  moderne media, internet, boeken  en  cursussen  op mensen afkomt, ontstaat geestelijke verwarring. Wanneer men zich te veel laat beïnvloeden door al deze prikkels of informatie van buitenaf, dan kan het moeilijk worden om het contact met de eigen innerlijke stilte te behouden.

'StilteWerk' organiseert stilte-meditaties, meditatie dagen, meerdaagse retraites en een scholingstraject waarbij het werken met stilte en meditatie centraal staat. Momenteel zijn er diverse initiatieven in o.a. Den Haag, Delft en Leiden. In Delft biedt 'StilteWerk' persoonlijke begeleiding aan op basis van individuele sessies, acupunctuur en geneeskrachtige kruiden.

 
E-mailen
Bellen
Info