StilteWerk

Meditatie Dagen en Retraites

 

 

'StilteWerk' organiseert meerdere keren per jaar een meditatie dag. Zo nu en dan is er een meerdaagse retraite. Meditatie dagen en retraites zijn bedoeld voor mensen die op een dieper niveau kennis willen maken met meditatie en stilte. Tevens zijn de dagen en retraites geschikt voor wie de behoefte voelt om deel te nemen aan één of meerdere dagen van stilte en bezinning.

Een meditatie dag wordt in de regel opgebouwd rondom een bepaald onderwerp of thema. Tijdens de dag wordt men uitgenodigd om deel te nemen aan meerdere periodes van meditatie en stilte. Tussen de meditaties door is er gelegenheid voor dialoog en voor de beantwoording van vragen. Tijdens de middagpauze wordt een vegetarische lunch geserveerd. 

Meerdaagse retraites vinden plaats in een rustige, landelijke of bosrijke omgeving. Bij een retraite zijn het verblijf, de maaltijden en een aantal overnachtingen inbegrepen in het arrangement. Tijdens een retraite wordt gewerkt met meerdere periodes van diepe aandachtige stilte en meditatie. Tussen de meditaties door worden een aantal beschouwingen gegeven over meditatie en spirituele ontwikkeling. Daarnaast is er ruimte voor dialoog en beantwoording van vragen. Gedurende een retraite is er tevens voldoende tijd voor rust, ontspanning of een wandeling in de natuur.

Kijkt U voor actuele informatie bij de Agenda.

 
E-mailen
Bellen
Info