StilteWerk

Individuele Sessies

 

 

'StilteWerk' biedt naast de groepsactiviteiten ook persoonlijke begeleiding aan op basis van individuele sessies. De sessies vinden plaats in de eigen meditatie- en praktijkruimte van Edwin Valentijn in Delft.

Individuele sessies en begeleiding zijn zinvol wanneer U bepaalde moeilijkheden ervaart op de momenten dat U zelfstandig meditatie beoefent of tijdens het mediteren in een groep. Individuele sessies zijn daarnaast zeer waardevol wanneer U worstelt met vragen rondom identiteit, relaties, zingeving of spiritualiteit. Maar bijvoorbeeld ook bij een slechte gezondheid, emotionele onevenwichtigheid of tijdens een periode waarin ingrijpende veranderingen plaats vinden.

Tijdens individuele sessies staat het beoefenen van stilte en meditatie centraal. Daarnaast is er ruimte voor een gesprek en voor reflectie op hetgeen door het beoefenen van meditatie gebeurt. Om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te ondersteunen kunnen de sessies worden gecombineerd met acupunctuur behandelingen of geneeskrachtige kruiden.

Individuele sessies duren 1 à 1,5 uur en vinden in overleg met tussenpozen van twee of meer weken plaats.

De kosten voor een individuele sessie bedragen 75 euro inclusief BTW.

 
E-mailen
Bellen
Info